Timp de preparare: 35 min
Ingrediente (pentru 4 porții):
– 4 buc. de piept de pui fără piele
– 1 ceapă roșie tocată mărunt
– 1 lingură ulei de cocos
– 3 linguri suc de lime
– 1 cană supă de pui / legume
– 1 linguriță fulgi de chilli
– ½- 1 cană de lapte de cocos
– pătrunjel
– sare, piper
Într-o tigaie, se gătește pieptul de pui în ulei de cocos, câte 5-7 minute, suficient cât să fie rumenit, dar pe jumătate făcut. Scoateți cărniță într-un recipient, iar în tigaie adăugați ceapă, fulgii de chilli, supă de pui, zeamă de lămâie și lăsați să fiarbă aproximativ 5 min.
Adăugați laptele de cocos și continuați fierberea încă 5 minute, până începe să devină cremos. Puneți puiul în tigaie, acoperiți și lăsați în jur de 10 min, până puiul se prepară în întregime.
Serviți cu orez sau conopidă!
Poftă mare!
1portie = 395 cal