fbpx

0743 182 365

Top
 

SECRETUL SUCCESULUI E LA MINE, IAR VOINȚA E LA TINE!

Ce se întămplă atunci când începi o dietă?
O schimbare în bine.
Vei avea o diversificare a alimentelor pe care le consumi zilnic.
Vei fi mult mai atentă la cantitatea pe care o vei avea in farfurie.
Vei pune accent pe alcătuirea celei mai bune combinații.
Vei reduce numărul de calorii pe care le consumi zilnic.
Vei invăța să-ți organizezi mesele.
Iar REZULTATELE vor fi pe măsura efortului depus:
– creșterea încrederii în propria persoană;
– mai puține kg pe cântar;
– o stare generală mult mai bună;
– un stil de viață echilibrat;
– mai multă fericire.
Iar eu, în toată această perioadă, voi fi cealaltă jumătate a echipei noastre, și voi face tot ceea ce este necesar, astfel încât sa ne atingem obiectivul stabilit.

NUTRISIMO START

Este un program special dedicat persoanelor care doresc să atingă greutatea
optimă și să-și însușească un stil de viață sănătos.
Este un “abonament de scădere în greutate”. Lunar. Abonament în care tu ai
voie să te bucuri de mâncare sănătoasă.
Eu mă ocup pentru tine de:
– interpretarea analizelor medicale;
– analiza jurnalului alimentar;
– analiza obiceiurilor și preferințelor alimentare;
– stabilirea numărului meselor și gustărilor;
– stabilirea intervalului orar al meselor;
– calcularea unui necesar caloric;
– monitorizarea calității alimentelor consumate;
– implementarea programului nutrițional personalizat;
– urmărirea echilibrului alimentar;
– monitorizarea săptămânală a greutății corporale;
– adaptarea permanentă a dietei pe principiile diversității și echilibrului
alimentar.

TESTIMONIALE

Gabriela Nuță
Manager banking

"După a doua sarcină, slăbitul nu a mai fost așa ușor, ca la prima. Am încercat inițial singură, cu diete, cu sport, însă renunțăm după un timp, când vedeam că nu se întâmplă nimic. Așa că am decis să apelez la un specialist și cred că a fost cea mai bună decizie. Cu ajutorul dietelor personalizate ale lui Carmen, am reușit să slăbesc mai mult de 10 kg în 3 luni. Acum port hainele dinainte de sarcina și sunt foarte mândră de asta. Mulțumesc, Carmen, pentru că nu m-ai lăsat să renunț!"

Teodora

"Nu am fost niciodată adepta dietelor, poate pentru că eram mulțumită de felul în care arătam, nu mă deranjau acele câteva kg în plus pe care le aveam, fiind de mic copil ceva mai durdulie. Vara această am decis că este cazul să scap de câteva kg pentru a reuși să arăt așa cum îmi doresc într-o zi specială pentru mine, nunta. Am pornit de la 65, 2 kg în iulie și cu ajutorul lui Carmen am reușit să ajung la 53,2 kg în luna decembrie. Totul s-a întâmplat doar cu ajutorul regimului alimentar făcut de Carmen, care de fapt este mai mult un stil de viață, nu un regim. Pe această cale îi mulțumesc lui Carmen atât pentru tot ajutorul acordat, pentru încrederea pe care mi-a dat-o încă din prima zi în care ne-am întâlnit cât și pentru timpul petrecut în discuții despre ce e bine să mănânc în anumite momente. Recomand cu mare încredere! Teodora 😁"

Anca Opriș
Manager

"Un nutriționist foarte bun și un om deosebit, aceasta este Carmen Țenescu, pe care o recomand cu drag! M-a ajutat să scap de 7 kg în 2 luni, fără să mă înfometez și m-a învățat ce înseamnă o alimentație sănătoasă! Îți mulțumesc pentru că mi-ai redat încrederea în mine și că m-ai susținut oricând am avut nevoie de tine! "

Camelia Volanschi
Antreprenor

"Salutare! Am încercat toate dietele găsite pe net, dar mi-a trebuit mult timp să realizez că nu fac altceva decât să îmi provoc frustrări şi dureri de stomac. Carmen este un foarte bun profesionist, şlefuieşte cu iscusinţă proastele obiceiuri alimentare. Nimic nu este uşor pe această lume şi cu siguranţă nici schimbarea modului de a te hrăni. Am plecat la drum cu determinare şi am reuşit împreună cu Carmen să scap de cele 5 kg ce îmi prisoseau. Mulţumesc, Carmen! Te îmbrăţişez!"

Gabriela Paraschiv
Manager de proiect

”Decizia de a colabora cu Carmen a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat anul acesta. Știam ce trebuie să fac pentru a slăbi, dar nu reușeam să o fac singură. A știut să mă motiveze și să mă încurajeze în momentele mai dificile. Și nu m-a lăsat să renunț! Privind în urmă pot spune că nu a fost greu. Pentru că împreună este întotdeauna mai ușor, indiferent dacă vorbim de 5 sau 20 de kilograme. Dacă ai câteva kilograme în plus și nu reușești singur să le dai jos, o recomand cu drag!”

Mihaela
Antreprenor

Am început să urmaresc sfaturile lui Carmen în materie de nutriție prin intermediul paginii sale de Facebook, Nutrisimo. Ca urmare a creșterii în greutate într-un timp foarte scurt (8 kg în decurs de numai 4 luni), am decis să o contactez în vederea stabilirii unui program de nutriție personalizat (în funcție de alimentele preferate și de nivelul de activitate zilnică), program care să faciliteze revenirea la greutatea mea inițială. Colaborarea cu Carmen pe parcursul a 3 luni a însemnat nu doar pierderea kilogramelor suplimentare, dar și educarea mea în planul alimentației, mai exact ce trebuie să mănânc, cât și când trebuie să mănânc astfel încât să am un stil de viață sănătos și să scap de stările de oboseală, balonare etc. Având o slăbiciune pentru dulciuri, urmarea cu strictețe a dietei nu a fost mereu un lucru simplu, dar Carmen introduce cu abilitate câte un mic răsfăț dulce în dietele propuse. În plus, răspunde prompt la întrebări și dovedește o foarte mare flexibilitate în a comunica la distanță, lucru pentru care o apreciez. O recomand cu drag pe Carmen Țenescu oricărei persoane care dorește să adopte o alimentație adecvată, având o prietenă pe toată durata programului.”

Antonia
Biochimist

Recomand cu drag celor care vor să scape de kg în plus dar și celor care vor să se mențină. Am reușit să slăbesc fără să mă înfometez, mâncând sănătos și respectând câteva reguli simple. Mă bucur că am întâlnit un profesionist care a fost lângă mine cu sfaturi și sugestii ori de câte ori am avut nevoie! Felicitări, Carmen, pentru profesionalism și implicare!

Petre
Manager Marketing

"Nu vreau să sune ca o reclamă TV dar Carmen Țenescu m-a ajutat să slăbesc, nu prin diete ci pur și simplu prin a mă învață să mănânc corect și sănătos. Am ținut legătură, m-a motivat în permanență și am slăbit 3,5 kg în 4 săptămâni. Poate nu vi se pare mult dar va asigur că cine va promite 3 kg pe săptămână nu va spune și că le puneți imediat la loc. Eu nu am simțit că am ținut dietă chiar m-am bucurat de niște rețete foarte mișto și o fac în continuare. M-a făcut să îmi schimb stilul de viață și vă recomand să apelați la ea cu cea mai mare încredere."

Lucian
OFIȚER DE PRESĂ

Povestea mea este una simplă. Am pierdut kilograme datorită ambiției și dorinței. În urmă cu 6 luni când am cunoscut-o pe Carmen, m-am urcat pe cântar la îndemnul ei, chiar dacă acest lucru nu-mi era confortabil. Aveam 108 kilograme, însă niciodată nu am fost complexat de felul în care arătam. Nu mă îngrijora decât starea de sănătate care s-ar fi putut deteriora din cauza grăsimii acumulată în sânge. După o perioadă de aproximativ 6 luni, conștientizez că prin cele 20 kilograme pierdute, sunt nu numai sănătos, ci și împlinit, mult mai încrezător în mine. Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără dieta personalizată a lui Carmen. Nu a fost simplu, dar nici foarte complicat.

Alina
Însoțitor de zbor

“Eu și Carmen, avem o “relație la distanță”, pentru că eu locuiesc în Dubai, și lucrez la una din companiile aeriene de aici. Chiar și așa, Carmen a fost mereu prezentă cu răspunsuri la toate problemele mele, și a reușit să facă meniuri adaptate programului meu, care nu seamănă deloc cu clasicul “ de la 9 la 5”. Am slăbit cam 3 kilograme și jumatate într-o lună, ceea ce pentru mine e minunat. Înainte să lucrez cu Carmen, din cauza stilului de viață pe care îl am, nopți nedormite și mese la ore total nepotrivite, mă chinuiam cu săptămânile să dau jos câte 1 kg. Pe lângă meniurile în care includ câte puțin din toate, cât să nu simți că ești la dietă ( chiar și câte o înghețată din când în când, din fericire pentru mine), m-a învățat să mănânc organizat și să respect nevoia corpului de a avea 3 mese pe zi. Așa că, mulțumesc Carmen! Apelați la ea cu toată încrederea!"

Andreea
Manager Banking

“Nu poți ține diete "miraculoase" pe care le țin alții și să te aștepți să ai aceleași rezultate. Trebuie să ții dieta care ți se potrivește și pentru asta tot timpul vei avea nevoie de un nutriționist care să știe să te îndrume. Asocierea alimentelor nu e așa ușoară cum se crede. Eu sunt foarte fericită pentru că am slăbit 12 kg în 13 săptămâni. Nu credeam că voi reuși, însă Carmen m-a motivat tot timpul și mi-a dat încredere. Și pentru asta îi voi fi recunoscătoare mereu. Și o recomand tuturor!!!!!”