INGREDIENTE
MOD DE PREPARARE
Se spală și se taie zucchini cu ajutorul unui spiralizer pentru a obține spaghetele. Tonul il tăiem în felii de jumătate de cm.
Se pun într-un bol și se acoperă cu sucul de lămâie și portocală și puțină sare, apoi se lasă la marinat aproximativ 10-15 minute.
Într-o tigaie, se pune uleiul de măsline și cățelul de usturoi zdrobit și se aromatizează la foc mic timp de 2 minute, după care se adaugă spaghetele de zucchini și se călesc 4 minute la foc tare, având grijă să nu devină moi și să își schimbe culoarea.
Se rade coaja de la jumătate de lime si se stoarce pentru a obține sucul, apoi se adaugă în tigaia cu zucchini și se amestecă.
Se asează pe farfurie, peste care se pun feliile de ton, se condimentează cu ulei de susan, sare și piper și se serveste.
Poftă mare!
1 porție = 300 calorii