fbpx

0743 182 365

Top

Cartof cu ou

Mic dejun

Timp de preparare: 30 min

Ingrediente (pentru 2 porții):

–       2 cartofi medii copți

–       3 ouă

–       1 lingură făină

–       ceapă verde

–       1 linguriță muștar

–       6 roșii cherry

Îndepărtăm coajă cartofilor copți, iar miezul îl amestecăm cu muștarul și 1 ou, sare și piper. Împărțiți amestecul în două și prăjiți fiecare jumătate într-o tigaie în care ați pulverizat ulei, până se rumenesc.

Într-un recipient pentru cuptor, așezați hârtie de copt și puneți jumătățile la cuptor, la o temperatura de 170 grade, pentru 3 minute. În acest timp pregătiți oul posat.

Pe o farfurie, așezați frumos jumătatea din cartofi, puneți oul deasupra și serviți cu roșii și ceapă verde.

Poftă mare!

1 porție = 160 calorii

nutrisimo_admin