fbpx

0743 182 365

Top

Piept de rață cu piure de conopidă

Nutrisimo.ro / Piept de rață cu piure de conopidă

Piept de rață cu piure de conopidă

Prânz

INGREDIENTE

  • 1 piept de rață
  • 200g fructe de pădure
  • 400g conopidă
  • 30g unt
  • amestec de condimente (salvie, rozmarin, busuioc, oregano)
  • sare, piper
  • ulei de masline

 

MOD DE PREPARARE

Se desface conopida în buchete și se fierbe. Se scoate din apă și se condimentează cu sare și piper, se adaugă untul și se pasează cu un blender.

Se condimentează pieptul de rață cu amestecul de condimente, se crestează pe partea cu piele și se pune in tigaie, pe foc.

Se coace prima dată cu pielea în jos, pană se topește toată grăsimea, apoi se prajește și pe partea cealaltă timp de 5 minute.

Se ia de pe foc și se învelește în staniol și se lasă aproximativ 5 minute să se odihnească, după care se taie felii. Se așează pe piureul de conopidă și se servește.

Poftă mare!

 

1 porție = 190 calorii

 

nutrisimo_admin